navigation button
forside
 

gratis kursus: filemaker server 16

FileMaker Server 16 har en række vigtige nye funktioner og stærkt forbedret sikkerhed. Kom og få den gennemgået og kom hjem og vær sikker på at du sætter din server sikkert op.
Tilmelding

Det gælder både bedste praksis for sikkerhed mod tab af data, mod fremmed adgang og hvordan du bedst udnytter serveren til at sikre data og integritet.

Kurset er for dem der selv har ansvaret for drift af FileMaker server har brug for at kunne stille krav til virksomhedens IT afdeling. Så selv om du ikke personligt har ansvaret for opsætning af serveren kan du have fornøjelse af dette seminar.

Efter disse tre timer skal du vide hvad der er af hensyn til sikkerhed, drift, backup og du har det mest nødvendige overblik over do’s og don’ts.

Selv om servere egentlig er noget rigtig kedeligt noget garanterer vi for at det ikke er kedeligt … at sikre sine data. Tillid er faktisk godt … men kontrol er temmelig meget bedre i denne del af verdenen.

Det første 3 timers seminar du melder dig til er gratis. Deltager du i flere de korte kurser/seminarer betaler du for de efterfølgende.

Del artikel på Facebook