Cases & Referencer

SECURITYLAB – SERVICESYSTEM TIL KVALITETSSIKRING

SecurityLab er et servicesystem til vedligehold af udstyr, installationer og nybygning. En iPad giver overblik over opgaver og erstatter alle blanketter og formularer, som tidligere blev brugt til dokumentation af service- og vedligeholdsarbejder. CODEOs Servicesystem er udviklet til servicevirksomheder med ansvar for tilsyn, service, reparation og garanti.

Se houlberg nordic case

HELT UD I MARKEN

Med CODEOs framework til online/offline brug af mobile apps fik Danfrugt en løsning, der kan bruges hele vejen rundt fra plukning og videre ind på fabrik og pakkeri. CODEOs offline framework er beregnet til løsninger, hvor arkitekter, håndværkere og andre, der skal registrere og lave rapporter ude i verden, kan arbejde med og uden netværk. App’en indretter sig efter de aktuelle forhold.

SE DANFRUGT CASE
Fsb lejeboligers app til sundhedstjek og tilstandsrapportering på iPad

TILSTANDSRAPPORTERING OG SUNDHEDSTJEK AF EJENDOMME

CODEOs løsninger til kvalitetssikring og tilstandsrapportering virker både online og offline, på smartphone og tablet. Løsningerne understøtter ejendoms- og boligregistrering, når der er brug for tjek af lejligheders sundhedstilstand og ved flyttesyn. Med foto, video og indtaling af beskrivelser kan fejl, mangler og skader nemt registreres og give overblik over tilstanden af tusinder af lejligheder.

se fsb case

FORLAGSSYSTEM – ET AF DE ÆLDSTE FORLAG

Haase forlag havde behov for et komplet forlagssystem med produktionsplanlægning og styring af udgivelser. CODEO udviklede en løsning, hvor alt ligger i et samlet forlagssystem tilrettet til Haases forlag. Herfra styres hele Haases website også. Automatisering og sammenhæng hele vejen igennem.

se Haase forlag case
Michael Haase fra Haase Forlag kan ses under cases

VERDENS MINDSTE FLYTTELØSNING?

VIKA-flyt havde brug for at få køresedler ind fra virksomhedens flyttebiler og medarbejdere. Papirlapper blev udskiftet med en mobil offline/online løsning, CODEO MiniFlyt. VIKA-flyt fik på mindre end 14 dage leveret en løsning med høj kvalitet i rapporteringen og effektiviseret arbejdsgangene.

se VIKA-flyt case

Codeo Løsninger

Afklaring af din virksomheds behov

CODEO kommer ind, hvor standard ikke er godt nok. Sammen med vores kunder kaster vi nye øjne på gamle rutiner. Resultatet er effektivisering og forbedret overblik. Det opnås ved en prioritering af de processer, der tilføjer størst værdi til virksomheden, og ved at løsningerne understøtter medarbejdernes arbejde, og der hvor det er muligt overtager og automatiserer dem.

Referencer

  • Assurance Partner
  • Det Kriminalpræventive Råd
  • EKJ Rådgivende Ingeniører
  • FBI
  • Haases Forlag
  • Maersk Line
  • RIIS Group