navigation button
cases
 

securitylab

Total løsning til service og vedligehold af udstyr og installationer. iPad erstatter alle blanketter som tidligere blev brugt til dokumentation af service- og vedligeholds- arbejder. Til servicevirksomheder med ansvar for tilsyn, service, reparation, garanti. 

...mere

 

registrering og tilstand af huse, ejendomme

  • Har I behov for registerring og dokumentation?
  • Understøttelse af ejendoms og boligregistrering.
  • Sundhedscheck, flyttesyn, tilstandsrapportering.
  • Uden at det koster en million at få den rigtige løsning!

...mere

 

codeo løsninger

CODEO har udviklet komplette løsninger til bl.a. kvalitetskontrol på nye skibe, forsikringssystemer til assurancevirksomheder, komplette produktionssystemer til et af de største danske forlag, komplette projektsystemer til danske og internationale entreprise og byggevirksomheder.

...mere

 

verdens mindste flytteløsning?

codeologo

Et flyttefirma i fremdrift, overvejelser om vækst og ønske om en løsning der vokser med opgaven. Der er travlt og behov for det daglige overblik. Så det kan ikke gå hurtigt nok – en løsning skal der til. Mobil på iPad og iPhone. Selvfølgelig.

...mere

codeologo
 

helt ud i marken

Æbler, pærer, kirsebær – FileMaker er med i marken. Innovative Danfrugt sikrer sig overblik helt fra fødevarekædens yderste led. Online-Ontime overblik: hvor, hvor meget, hvornår, hvem – og kvalitet. Fokus på fødevaresikkerhed og styrket logistik.

...mere

 

hos et af de ældste forlag

Haase & Søn er et af Danmarks ældste forlag, men absolut spillevende med tankevækkende udgivelser til forskning og undervisning samt fiktion. Det er altid spændende at kigge forbi www.haase.dk og det er sjældent man ikke finder spændende og læseværdige nyheder.

...mere