FileMaker

En platform i stærk udvikling

FileMaker er en unik stærk platform for udvikling af virksomhedsløsninger på tværs af Windows, iOS (iPhone, iPad), Mac, Android og Linux.

Samtidig med at FileMaker er en robust platform for endog ganske store ERP – Virksomhedssystemer, så er det muligt at udvikle nye løsninger og moduler meget hurtigt. Som udviklingsplatform er FileMaker særdeles velegnet til agil og iterativ udvikling i samspil med virksomheden og brugerne.

På tværs af platforme

FileMaker accelererer

FileMaker Inc er en helt unik virksomhed. De er selvstændige men 100% ejet af Apple. Virksomheden har haft overskud kvartal for kvartal i mere end et årti. Det betyder, at man kan investere massivt i teknologi og videreudvikling af platformen. FileMaker Inc tjener selv de penge, der skal bruges, og har nærmest ubegrænsede ressourser bag sig.

Tidligere var FileMaker stærkest på Microsoft Windows og på Apples Mac OS, men de seneste år har fokus været to områder:

  • 100% x-platform løsninger via den nye WebDirect teknologi.
  • FileMaker Cloud via Amazon Web Services.

Det betyder, at virksomheden, hvis det er det, man ønsker, kan tage FileMaker i brug helt uden selv at have server og helt uden at installere noget på telefoner, tablets, den enkelte computer (Windows/Mac/Linux).

FileMaker på tværs

Fuldstændig på tværs

Den samme løsning kan udvikles til at virke i webbrowser på enhver moderne enhed, i en app via AppStore på iPhone og iPad og som app på Windows og Mac.

Man kan vælge at bruge FileMaker løsningen som en fælles web app, eller lave forskellige løsninger til forskellige opgavetyper og brugere. Fx som en app på iPhone og på PC/Mac til medarbejderne, og adgang for kunder og partnere til deres specifikke områder på web.

FileMaker stærk i Skandinavien

FileMaker står stærkt i Skandinavien

I Danmark er der en række stærke FileMaker udviklervirksomheder, og blandt dem er Codeo den med stærkest baggrund og flest FileMaker Certified Developers. Dertil er Codeo partner på højeste niveau, FileMaker Platinum Partner. Som de eneste i Danmark er vi Authorized FileMaker Trainers. Og som noget helt specielt er Codeo udnævnt til FileMaker Decade Professionals og har vundet FileMaker Excellence Award For Outstanding Contribution to FileMaker Awareness in Europe.

Som Platinum Partner har Codeo direkte adgang til FileMaker udviklere og udenom first level support og direkte til produktspecialisterne.

Stærkt skandinaviskmiljø

Nordisk samarbejde

Vi samarbejder med finske, norske, danske og svenske udviklere samt med FileMaker Nordic. Vi er medinitiativtager til FileMaker Devcon Scandinavia og har ansvaret for afviklingen af konferencen, når den hvert 3. år finder sted i København. Vi har i denne sammenhæng et nært samarbejde med Premium og Atatiki samt de øvrige nordiske FileMaker udviklere.

FileMaker sikkerhed

FileMaker Sikkerhed

FileMaker har en sikkerhedsmodel, der rigtig anvendt medfører, at løsningerne er så stærkt beskyttede, at der ikke er nogen kendte eksempler på indbrud.

Det kræver selvfølgelig, at udviklerne kender til FileMakers sikkerhedsmodel, og det miljø de indgår i.

Vi tager højde for dette i alle de løsninger, vi bygger. Vi deltager gerne i sparring med andre udviklere og in-house udviklere om jeres løsningers sikkerhed.

I disse GDPR tider er det af afgørende betydning, at løsningens sikkerhed understøtter virksomhedens databeskyttelsespolitik. Og her er FileMaker et trygt udgangspunkt.

CODEO Danmark og Norge har det største antal Certified FileMaker Developers i de to lande. Vi er FileMaker Platinum Partners og Authorized FileMaker Trainers. Dertil er vi FileMaker Hosting Partner og Authorized FileMaker Reseller.

Vi er selvfølgelig FileMaker Certified Developers i version 7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12 – 13 – 14 – 15 og 16