navigation button
kursus
 

gratis kursus: filemaker server 16

FileMaker Server 16 har en række vigtige nye funktioner og stærkt forbedret sikkerhed. Kom og få den gennemgået og kom hjem og vær sikker på at du sætter din server sikkert op.
Tilmelding

...mere

 

gratis seminar: lær at lave filemaker web applikation

Så enkelt er det at lave en web applikation med FileMaker 16. På dette gratis seminar viser vi hvordan man laver en applikation helt fra bunden, lægger den på serveren og giver andre adgang til den. Tilmelding

...mere

 

filemaker i dybden – 30 timers udviklerkursus

Du og din virksomhed bruger FileMaker og du vil bringe jeres løsning op til et helt nyt og højere niveau. Eller du er uafhængig FileMaker udvikler og vil styrke din forretning og blive endnu bedre til at styrke dine kunders virksomheder. Og du overvejer måske at blive Certified FileMaker Developer?

Tilmelding eller kontakt Vibeke Rasmussen

...mere

 

kampagne: få konsulenttimer med i købet

Vi vil godt give alle nye kunder en god start med FileMaker. Så nu giver vi coaching eller konsulenttimer med til nye kunder.

...mere

 

virksomhedskurser

Specialtilrettede kurser til den enkelte virksomhed, gruppe og enkeltperson: Indeholder netop det virksomheden har brug for i den konkrete situation. Med CODEO får virksomheden kombinationen trænede professionelle undervisere med den yderste tekniske kompetence.

...mere