Codeo Events

IT løsninger handler ikke om status quo om at gøre det samme som før, bare lidt hurtigere. Under vores seminarer og præsentationer er det derfor ikke de tekniske detaljer der er det aller vigtigste. Det vigtige er hvad der faktisk sker når løsninger udvides eller helt nye løsninger bringes i drift.

Nye seminarer slås op 4. januar 2021

Kig ind her og se de seminarer vi afholder i januar-februar-marts

Tidligere afholdte seminarer

  • Claris Connect online seminar torsdag d. 5. november kl. 15
  • FileMaker Server på Linux online seminar mandag d. 9. november kl. 15
  • FileMaker 19 online seminar torsdag d. 19. november kl. 15
  • FileMaker Cloud online seminar torsdag d. 3. december kl. 15

Præsentationer, seminarer, undervisning

Codeo gennemfører løbende seminarer og kurser, og vi laver også korte præsentationer til inspiration for vores kunder og partnere. Fra udgangen af 2020 vil vi præsentere dem på denne side.

At gøre en forskel

Det spændende er når man finder ud af at understøtte processer på en ny måde. Altså når man udrydder unødige processer og automatiserer det der ikke kræver at man (mis)bruger sin tid. Når du deltager i vores seminarer vil du hurtigt opdage, at de fleste ikke handler om teknik for teknikkens skyld.

Derfor er vi også altid åbne overfor spørgsmålet: “Hvad er det værd for min virksomhed”. Teknik der ikke tilføjer værdi er spild af tid.

Gør det der nytter
Automatisér det der kan automatiseres
Udryd det unødvendige

Hvordan ændrer vi rutiner, effektiviserer workflows og øger arbejdsglæden i virksomheden – samtidig med at konkurrenceevnen styrkes?
Carsten Levin
Carsten Levin: Det handler om det der gør en forskel og styrker virksomheden

Kurser og coaching

Codeo Danmark og Codeo Norge er de stærkeste FileMaker virksomheder i de to lande. Vi er også som den eneste Authorized FileMaker Trainers i de to lande.

Vi gennemfører en række FileMaker kurser med henblik på at støtte og uddanne FileMaker udviklere, selvstændige såvel som in-house udviklere.

Dertil arbejder vi med hjælp, rådgivning og coaching til in-house udviklere der udvikler deres virksomheders egne løsninger.