navigation button
partnere
 

partnere

Hos CODEO betragter vi os som eksperter i udvikling og integration af virksomhedsløsninger på Windows/Mac, iPad, iPhone og WEB. Dertil er vi overordentligt stærke på alt omkring FileMaker og væsentlige sikkerheds- og webteknikker og integrationsmetoder.

Men der er også masser vi ikke kan og vi er lige så stolte over alle de steder hvor vi kan henvise til gode og pålidelige partnere.

Codeo Norge

Vores allernærmeste partner er selvfølgelig Codeo i Norge. Vi deltager i en lang række projekter med vores super kompetente norske kollegaer og medarbejdere fra Codeo i Danmark samarbejder om opgaverne for vores norske og danske kunder. Vores norske kollegaer deltager også i videreudviklingen af Codeo Danmarks strategier, vores frameworks og løsninger.

FileMaker Inc

Vi har et tæt samarbejde med FileMaker Inc og med FileMaker Nordic. Vi har direkte adgang til tekniske ressourser og har daglig kontakt direkte til FileMaker.

FileMaker udviklere og FileMaker partnere

Vi har også et nært samarbejde med andre danske FileMaker udviklere og med skandinaviske FileMaker Partnere som fx Premium AB og Atatiki AB. Vi er selvfølgelig konkurrenter men vi benytter også hinandens ressourser og samarbejder om at løfte vores fælles kvalifikationer og om uddannelse på skandinavisk niveau.

Sikkerhed og hosting

Backup Bank
Backup Bank er vores første valg når det gælder ekstern backup som kommer ud af huset, fx hver nat eller flere gange hver dag.

e-conomic
Vi benytter selv og anbefaler e-conomic regnskabsprogram. Vi har selv lavet integrationsmodul fra FM til e-conomic. Kontakt os og hør nærmere.

Teknisk ekspertice

Pilot
Casper Klenz-Kitenge leverer UX og UI design – web, iOS og FileMaker. Casper indgår også i vores projektteams i samarbejde med kunder hvor der er helt specielle krav til UX og UI.

Attention
Vi har et mangeårigt samarbejde med Attention og har bl.a. leveret integrerede billedarkivløsninger sammen med Attention – selvfølgelig integreret med FileMaker.