Codeo FileMaker Hosting

Effektivt, hurtigt, sikkert!

Med en hostingløsning hos Codeo får du en sikker og stabil Filemaker Server hosting. Hver kunde får sin helt egen FileMaker Server i skyen.

Vælg selv: Server i Danmark, Norge eller eventuelt Tyskland.

En cloud server pr. kunde!

Kunden kan selv administrere serveren eller Codeo kan tage hele ansvaret

Codeo FileMaker Hosting

Alt er 100% håndteret af Codeo. I skal ikke tænke på vedligehold af server, opgradering, sikkerhedskopi, firewall og sikkerhedsopdateringer. Overvågning er selvfølgelig også inkluderet.

OBS: Hostingløsninger hos Codeo er altid inklusiv Serviceaftale “Serviceniveau Pro” som omfatter den hostede løsning. Samtidig giver hostingaftale hos Codeo automatisk timesats svarende til at man køber klippekort på kr. 50.000 – uden forudbetaling eller køb af klippekort. Se mere her.

Fra 1. april 2023 er der ikke mere tillæg af kr. 300 for hosting på servere i Norge. Prisen er nu den samme som i Danmark. Priserne er i DKK.

TypeStedPladsDatabaserWD*CWP*ADV*BU*SSL*Månedlig pris
Business A**DK/NO60GB125JaNejEvt.1Jakr. 1.300
Business B**DK/NO120GB125JaNejEvt.1Jakr. 1.500
Advanced***DKAftales125JaJaJa2JaAftales

Mindsteprisen for første periode er 6 måneders hosting.
Alle priser tillægges moms
** Ubuntu
*** Ubuntu, Windows eller macOS med specialfunktioner – serverscripting, robotter og integration
Pladsen er inklusiv OS, FileMaker Server og lokal backup samt databaser.
Ekstra plads kan tilkøbes.
Forbehold for tillæg ved store backupdatamængder.
Forklaring
StedDK = Danmark, NO = Norge
Codeo vil altid overholde dansk og europæisk persondatalovgivning (GDPR). Alle data ligger i Danmark eller Norge.
WDAdgang til at bruge WebDirect, afhængigt af den FileMaker licensaftale virksomheden har.
CWPCustom Web Publishing, PHP og andre avancerede web publishing funktioner.
ADVMulighed for at køre robot eller server schedules på serveren. Kunden har ansvaret for disse. Server script-schedules er muligt på alle Codeos hosting løsninger, men er ikke inklusiv. Opsætning og funktion skal aftales.
BUDer tages altid en backup til dansk off site sted hvert døgn.
1 = En gang i døgnet lokalt og off site
2 = Advanced, aftales
SSLInklusiv sikker forbindelse til *.codeo.dk domæne.
Opsætning af sikker forbindelse til eget domæne skal aftales og er ikke inklusiv.

Ved hosting hos Codeo slipper I for selv at købe, vedligeholde og eje serveren. Anskaffelse og opsætning af server er inklusiv i den faste hostingpris.

I kan have lige så mange brugere som I har FileMaker licenser til. Og afhængigt af pladsforbruget kan I hoste op til 125 databaser på en server.

Hvis I har store og komplekse løsninger og mange brugere kan det være relevant at vælge en af de kraftigere af Codeos hosting løsninger. Vi kan også lave specialopsætninger til særlige behov.

Backup hos 3. part
Løsningerne i Danmark ligger hos en af landets største og mest anerkendte cloud-hostingvirksomheder, Team Blue. Vi har dog valgt at altid køre en backup af databaserne hver nat til en 3. part. Vi anvender Backup112 som er helt uafhængig af både Codeo og Team Blue – både fysisk og juridisk.

Betingelser
Hosting betales altid periodevis forud, mindst 6 måneder ad gangen.
Intet opstartgebyr, de første 6 måneder kan aftalen ikke opsiges.
Opsiges der udenfor bindingsperiode refunderes evt. tiloversblivende beløb.
Opsigelsesfrist udenfor bindingsperiode er kun en måned. Eksempel, opsiger du d. 31. maj betales for juni måned med.
Rabat ved 12 måneders binding: Ved forudgående binding til 12 måneders hosting gives 1 måneds rabat pr. år. Opsigelse før fornyelse mindst en måned før udløb. Man kan herefter vælge at forlænge med yderligere 12 måneder med rabat.
Adgang til server: I kan vælge selv at have adgang til FileMaker server konsol eller at Codeo administrerer serveren. Hvis I selv har adgang til konsollen kan I også selv lægge nye databaser op og tage databaser ned.
Udvikling: I har fuld adgang til at udvikle på løsningen. Codeo har ikke adgang til selve løsningen, desmindre I specifikt ønsker det og giver adgang.
Hjælp til sikkerhed: Selve FileMaker filernes sikkerhed er kundens eget ansvar.
Men Codeo tilbyder hjælp med sikkerhed og oplægning af filer for løsninger hostet hos Codeo.
Dette sker til en særlig sats der kun gælder for denne service vedrørende sikkerhed på jeres filer: Kr. 1.050 pr. time.
Det er dog meget sandsynligt at den der har udviklet jeres løsning har helt styr på dette, så I ikke har brug for vores hjælp.

Ansvar for løsningen

Hostingaftalen rummer ikke i sig selv et ansvar for løsningen eller dens videre udvikling. Hvis løsningen ikke er udviklet af Codeo og omfattet af en gyldig service – eller garantiaftale, er det kunden eller kundens udvikler, der har ansvaret for løsningens funktion.

Licenser til FileMaker

Det er kundens ansvar at have det nødvendige antal gyldige FileMaker licenser, feks. FileMaker User Licences, til det antal brugere man har. Codeo skal have adgang til kundens FileMaker software og download link, for at kunne bruge de korrekte FileMaker licenser.

FileMaker Cloud

FileMaker Cloud drevet af Claris er meget velfungerende og en god løsning for mange virksomheder, især til løsninger der ikke er for store eller komplekse. Man kan selv opsætte sin cloud løsning, men Codeo påtager sig også meget gerne at bistå ved den første opsætning og evt. efterfølgende hjælp ved brugen.