FileMaker i Danmark

En platform i stærk udvikling

Codeo Nordic ApS er specialister i udvikling af FileMaker baserede løsninger. FileMaker er en unik stærk platform for udvikling af virksomhedsløsninger på tværs af Windows, iOS (iPhone, iPad), Mac, Android og Linux.

Samtidig med at FileMaker er en robust platform for endog ganske store ERP-virksomhedssystemer, så er det muligt at udvikle nye løsninger og moduler meget hurtigt. Som udviklingsplatform er FileMaker særdeles velegnet til agil og iterativ udvikling i samspil med virksomheden og brugerne.

Kontakt

Vi giver uforpligtende tilbud på FileMaker Hosting, FileMaker Licenser og svarer på dine spørgsmål.

Codeo i Danmark og Norge har det største antal “Certified FileMaker Developers” i de to lande. Vi er FileMaker Platinum Partners og Authorized FileMaker Trainers. Dertil er vi FileMaker Hosting Partner og Authorized FileMaker Reseller.

Codeo Nordic ApS = FileMaker

Codeo Nordic ApS er som den eneste danske FileMaker virksomhed både autoriseret som reseller, hosting partner og authorized FileMaker Trainers.

Vi er selvfølgelig FileMaker Certified Developers i alle versioner af FileMaker fra 7 og frem til seneste certificering!

Se mere om licenser og hosting

Codeo er autoriseret reseller for Claris. Licenserne og hosting leveres direkte fra Claris men der er fordele ved at bestille gennem Codeo.

Gratis konsulentbistand til nye kunder

Nye kunder hos Codeo får 1-2 timers gratis konsulentbistand/coaching i forbindelse med bestilling af licens eller hosting. Derudover får man altid rådgivning så man kan vælge den licensaftale der passer bedst.

Konsulentbistand, hosting, licenssalg

I kan læse om valgene her, dertil er det en rigtig god idé at benytte jer af muligheden for at stille spørgsmål til os før I bestemmer hvilken hosting eller licensaftale I finder mest fordelagtig.

Bemærk at vi tilbyder to former for hosting af FileMaker løsninger. Dels direkte hos Claris og dels i Codeos egen hostingfarm. Der kan være fordele ved begge løsninger og når vi ved mere om jeres behov og jeres løsning kan vi vejlede jer i at vælge.

Codeo hjælper selvfølgelig også med bestilling og opsætning af Claris FileMaker Cloud, så serveren er lige til at tage i brug.