Codeo FileMaker Hosting

Effektivt, hurtigt, sikkert!

Hver kunde får sin helt egen FileMaker Server i skyen. Kunden kan selv få adgang til at administrere serveren eller kan uden ekstra betaling vælge at Codeo har hele ansvaret.

Codeo Danmark hoster kun løsninger på dedikerede servere. Hver kunde hostes på deres egen separate server.

En cloud server pr. kunde!

Kunden kan selv administrere serveren eller Codeo kan tage hele ansvaret

Codeo FileMaker Hosting

Cloud hosting, tilgængeligt fra hele verden. Selvfølgelig kun hosting i Nordvesteuropa. Vores løsninger hostes enten hos os selv på Frederiksberg eller i Frankfurt.

OBS: Hostingløsninger hos Codeo Danmark er altid inklusiv Serviceaftale “Serviceniveau Pro” som omfatter den hostede løsning. Dette giver også automatisk rabat på timesatsen svarende til denne serviceaftale. Se mere her.

TypeStedPladsDatabaserWD*CWP*ADV*BU*Månedlig hostingOpstartgebyr
Mini**D10GB125JaNejEvt.1kr. 790Gratis
Standard**D20GB125JaNejEvt.1kr. 990Gratis
Business A***DK/D80GB125JaNejEvt.1kr.1.200kr. 1.500
Business B***DK/D200GB125JaNejEvt.2kr.1.500kr. 1.500
Business C***DK/D200-400 GB125JaNejEvt.2kr.1.800kr. 1.500
Advanced***DKAftales125JaJaJa2AftalesAftales
Mindsteprisen for første periode er 6 måneders hosting.
Alle priser tillægges moms
** CentOS
*** CentOS eller Mac OS Unix
Forklaring
StedDK = Danmark, D = Tyskland
Codeo kan til enhver tid vælge at flytte en server fra hosting i Danmark til Hosting i Tyskland, men aldrig til andre lande. Dette af hensyn til overholdelse af dansk og europæisk persondatalovgivning (GDPR).
WDAdgang til at bruge WebDirect, afhængigt af den FileMaker licensaftale virksomheden har.
CWPCustom Web Publishing, PHP og andre avancerede web publishing funktioner.
ADVMulighed for at køre robot eller server schedules på serveren. Kunden har ansvaret for disse. Server script-schedules er muligt på alle Codeos hosting løsninger, men er ikke inklusiv. Opsætning og funktion skal aftales.
BUDer tages altid en backup til dansk off site sted hvert døgn.
1 = En gang i døgnet off site
2 = En gang i døgnet off site og lokalt hver time
Eksempel standard6 måneder
OpstartgebyrGratis
Første 6 måneder, kr. 990 pr. md.kr. 5.940
Derefter forlænges til næste 1/2 år men kan opsiges måned for måned og evt. overskydende hosting refunderes.

Ved hosting hos Codeo slipper I for selv at købe, vedligeholde og eje serveren. Anskaffelse og opsætning af server er inklusiv i den faste hostingpris.

I kan have lige så mange brugere som I har FileMaker licenser til. Og afhængigt af pladsforbruget kan I hoste op til 125 databaser på en server.

hvis I har store og komplekse løsninger og mange brugere kan det være relevant at vælge en af de kraftigere af Codeos hosting løsninger, fx Business A, B eller C. Tal med os og vi finder den rigtige løsning for jer.

Har I helt særlige behov kan Advanced være relevant, men de fleste kan helt sikkert klare sig med en af de andre modeller. Kontakt os hvis I er i tvivl.

Betingelser
Hosting betales altid periodevis forud, mindst 6 måneder ad gangen.
Opsiges der udenfor bindingsperiode refunderes evt. tiloversblivende beløb.
Første hostingperiode: Første hostingperiode er på 6 måneder som forudbetales.
Opsigelse udenfor bindingsperiode: Med en måneds varsel månedens sidste dag.
Rabat ved 12 måneders binding: Ved forudgående binding til 12 måneders hosting gives 1 måneds rabat pr. år. Opsigelse før fornyelse mindst en måned før udløb. Man kan herefter vælge at forlænge med yderligere 12 måneder med rabat eller uden binding.
Adgang til server: I kan vælge selv at have adgang til FileMaker server konsol eller at Codeo administrerer serveren. Hvis I selv har adgang til konsollen kan I også selv lægge nye databaser op og tage databaser ned.
Udvikling: I har fuld adgang til at udvikle på løsningen. Codeo har ikke adgang til selve løsningen, desmindre I specifikt ønsker det og giver adgang.
Hjælp til sikkerhed: Selve FileMaker løsningens sikkerhed er kundens eget ansvar. Men Codeo tilbyder hjælp med sikkerhed og oplægning af filer for løsninger hosted hos Codeo. Dette sker til en særlig sats der kun gælder for denne service vedrørende sikkerhed på serveren: Kr. 980 pr. time.
Det er meget sandsynligt at den der har udviklet jeres løsning har helt styr på dette.

Ansvar for løsningen

Hostingaftalen rummer ikke i sig selv et ansvar for løsningen eller dens videreudvikling. Hvis løsningen ikke er udviklet af Codeo og omfattet af en gyldig service- eller garantiaftale, er det kunden eller kundens udvikler, der har ansvaret for løsningens funktion.

Licenser til FileMaker

Det er kundens ansvar at have det nødvendige antal gyldige FileMaker licenser, fx FileMaker User Licences, til det antal brugere man har. Codeo Danmark skal have adgang til kundens FileMaker software download link, for at kunne bruge de korrekte FileMaker licenser.

FileMaker Cloud

Der er andre muligheder end hosting hos Codeo.

FileMaker Cloud er meget velfungerende og en god løsning for mange virksomheder. Man kan selv opsætte sin cloud løsning, men Codeo påtager sig også meget gerne at bistå ved den første opsætning og evt. efterfølgende hjælp ved brugen.