Claris FileMaker – udvikling på steroider

Claris FileMaker præsenterer en platform med udvikling på steroider. Intet mindre.

FileMaker platformen der har udviklet sig stille og roligt i flere årtier har nu sat efterbrænder på. Dertil åbner cloud strategien og muligheden for at bruge Claris FileMaker uden egen server og uden at installere programmet for udbredelse til helt nye segmenter.

Flere nye versioner hvert år

Fra lejlighedsvise nye versioner gik vi for 5 år siden over til en ny version pr. år. Det er nu slut, fra 2020 kommer der flere nye versioner hvert år.

Samtidig skal udviklerne der har adgang til testudgaver forvente en ny testversion hver måned, således at de nye versioner hvert år fortsat er grundigt testet. Hold fast og vær med på en spændende udvikling.

https://youtu.be/AXAqyB8wl1o

Claris FileMaker – udvikling på steroider: Dette vil helt klart presse os som udviklere, vi skal holde os ajour og være agile til fordel for vores kunder og de virksomheder der baserer deres workflow på Claris FileMaker platformen.

Ny strategi, ny åbenhed, lettere tilgang

Cloud strategien betyder at man kan starte udvikling og få løsningen i luften på få timer, de kan med FileMaker Cloud eller med en dansk hosting partner klares uden at man selv skal have en server.

Med Claris FileMaker Data API er der åbent for integration med så godt som alle andre løsninger. Alt fra økonomisystemer og til alle de tusinde webservices der findes. Og kombineret med Claris Connect kan man oprette disse integrationer uden at skulle være den helt store ekspert på den enkelte løsning man skal integrere med. Med risiko for at vi her gentager os selv: Claris Connect er i sandhed integration på steroider … men de lovlige af slagsen!

Tilsvarende er den modulære opbygning af Claris FileMaker med add on strukturen og brugen af JavaScript og XML moduler en åbning til en helt ny udviklingsstrategi.