Om Codeo

Udvikling af løsninger der ændrer virksomheden

Her møder du Nordens stærkeste FileMaker team. Codeo har udviklet løsninger til projektstyring, montering og servicering af sikkerhedssystemer, logistik i produktion og meget store projektsystemer til håndtering af internationale byggeprojekter, proceskontrol og kvalitetssikring. Derudover har vi udviklet løsninger til flere forsikrings- og assurandørvirksomheder, forlag samt grafisk produktion. Et andet stort system er NOBS (Nordic Orthopecidic Business Solution) som anvendes i de fleste norske ortopædiske virksomheder.

Unike virksomhedsløsninger

Codeos løsninger udvikles så de understøtter det der er unikt for virksomheden og som styrker jeres position i markedet.
I de allerfleste løsninger lykkes det at eliminere gamle funktioner og processer der ikke tilføjer værdi, og at effektivisere de nødvendige processer så de er lettere, sikrere og sjovere for medarbejderne at arbejde med.

For virksomhedens kunder og eksterne partnere opleves det som større pålidelighed, overblik og tryghed i samarbejdet.

Integration? Ja, hvis der findes et superbt system der løser opgaven udfra best practice, så er der da ingen grund til at bygge det igen. Logikken i dette er f.eks. at bogholderi og økonomistyring alt efter virksomhedens krav bedst håndteres i Microsoft Dynamics AX, Navision, Visma eller e-conomic. Vi har integreret virksomhedsløsninger med alle disse økonomisystemer. Vi anvender brokermodeller der medfører sikker og overskuelig integration.

Integration ligger i vores DNA

Codeos brokermodel fjerner usikkerheden og utrygheden ved integration. Vi har mere end 10 års erfaring med integration med AX, Navision, e-conomic, MySQL, MS SQL, Oracle og mange andre systemer.

Nordens stærkeste FileMaker team

Codeo Nordic har nordens formentlig stærkeste FileMaker udviklerteam og er Claris Platinum Partnere.

Udover de stærke teams i Danmark og i Norge har vi dedikerede fastansatte medarbejdere i Indien, en gruppe erfarne udviklere som har været med i mange år.

Udvikling, coaching og support

De fleste løsninger udvikles hos codeo i nært samspil med virksomheden, men vi har også gode erfaringer med coaching og konsulent bistand til interne udviklere. Vi understøtter selvfølgelig også løsningerne efter levering og har serviceaftaler med de fleste af vores kunder.

Se vores forretningsbetingelser og aftalegrundlag gældende for vores kundeforhold.

Læs om Codeo og persondata – beskyttelse af persondata.

Se også vores aktiviteter og events på vores oversigt, mange af dem online. I mange tilfælde kan I også se vores aktuelle aktiviteter hos Claris og FileMaker.