navigation button
om codeo
 

om

Udvikling af virksomhedsløsninger

Codeo udvikler kunde- og branchetilpassede løsninger.

Der hvor standardpakken ikke er er tilstrækkelig til at give virksomheden de nødvendige fordele, eller kun løser en del af opgaven, leverer vi løsningen. Ofte i integration med andre systemer.

Codeo designer, projekterer og udvikler løsninger til endog meget store virksomheder og til små og mellemstore virksomheder. Og vi følger altid opgaven helt igennem til den er i fuld brug.

Vi har en fast tilknyttet stab af kompetente medarbejdere. Dertil et antal fast tilknyttede freelance medarbejdere. Blandt vores eksperticer er virksomhedsløsninger og integration. De seneste år også med en stærk fokus på mobilitet hvor vi har skabt os en unik styrkeposition.

Fra helt små til meget store løsninger

Vi har lavet løsninger til mange typer af opgaver og til mange brancher. Kontakt os for at høre mere eller tag et  første kig på vores cases – hvor vi bare nævner nogle få af vores opgaver.

Vi er eksperter i udvikling af virksomhedsløsninger: Systemer der effektiviserer og understøtter virksomhedernes drift, administration og informationsflow.

  • Innovative løsninger til virksomheden og dens medarbejdere – såvel internt som udadtil overfor kunder og partnere.
  • Eksperter i integration mellem virksomhedens løsninger og de mobile platforme, tablets og smartphones.
  • Stærke frameworks til hurtig deployment af løsninger på iPhone og iPad samt til web.
  • Integration med ERP – økonomisystemer, webshops, auktionssystemer m.v.

Nogle af vores løsninger er opsat til at understøtte mange hundrede samtidige brugere – principielt op til over 1000. Og nogle af disse løsninger er meget omfattende og dækker workflows og integration i hele koncernen. Men vi har også lavet mange meget spændende og innovative løsninger i ned til meget små virksomheder.

Mobil innovation – gør virksomheden mobil

  • CODEO ApS har afholdt en række spændende seminarer om hvordan vores løsninger gør vores kunder mobile – og hvordan vi effektiviserer deres workflow og øger overblikket.
  • IT Universitetet i København.

Kontakt os hvis jeres virksomhed, forening/uddannelsessted eller organisation er interesserede i at vi kommer ud og holder oplæg.

FileMaker udvikling

CODEO er den danske virksomhed der har flest Certified FileMaker Developers ansat og vi betragter os selv som helt i front indenfor FileMaker udvikling.

Vi er FileMaker Business Alliance Platinum medlem, Authorized FileMaker Trainers og alle vores 7 FileMaker udviklere er certificerede. Vi er udnævnt til FileMaker Decade Professionals og har vundet FileMaker Exelence Award.

Nordisk samarbejde

Vi samarbejder med finske, norske, danske og svenske udviklere samt med FileMaker Nordic og er medinitiativtager til FileMaker Devcon Scandinavia og har ansvaret for afviklingen af konferencen når den hvert 3. år finder sted i København. Vi har i denne sammenhæng et nært samarbejde med Premium og Atatiki samt de øvrige nordiske FileMaker udviklere.

Vores nærmeste samarbejder som vi udvikler vores frameworks og løsninger sammen med er Codeo Norge AS.

Vi er udnævnt til FileMaker Decade Professional, har modtaget FileMaker Exelence Award og vi er FileMaker Business Alliance Platinum Members.

Forretningsbetingelser
Se om vores forretningsbetingelser og aftalegrundlag gældende for vores kundeforhold.

 

Vi er FileMaker Platinum Partner

Vi er Autorized FileMaker Reseller

Vi er FileMaker Authorized Trainers

Vores udviklere er

FileMaker 7 Certified Developers

FileMaker 8 Certified Developers

FileMaker 9 Certified Developers

FileMaker 10 Certified Developers

FileMaker 11 Certified Developers

FileMaker 12 Certified Developers

FileMaker 13 Certified Developers

FileMaker 14 Certified Developers

FileMaker 15 Certified Developers

Authorized FileMaker Trainers 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Se mere om CODEO forretningsbetingelser