Om Codeo

Vi er eksperter i udvikling af specialiserede virksomhedsløsninger og integration.
På desktop, mobilt og web.

Andreas Haandlykken
Daglig leder, ansvarlig for teknologi og forretningsudvikling, Codeo Norge

Se mere

Sertifisert i FileMaker 13, 15 og 16

Andreas sitt første møte med FileMaker var rett etter endt utdannelse i informatikk i 1987. Som en kuriositet kan det nevnes at han var involvert i oversettelse av datidens Mac OS hos Apple, samt ansvarlig for alle norske utgaver av QuarkXPress frem til versjon 4.11 midt på 90-tallet. Han har arbeidet med ulike teknologier, og jobbet intensivt med virksomhetsløsninger basert på FileMaker siden 2000. Andreas er også aktiv i Tansa Systems AS, det ledende korrektursystemet som benyttes av en rekke kjente mediebedrifter i inn- og utland. Spesielt god kjennskap til grafiske virksomheter og helserelaterte løsninger. Levende opptatt av ny teknologi og anvendelsen av denne.

Vibeke Rasmussen
Admin, Codeo Danmark

Patrick Solberg
Supportmedarbeider/Utvikler, Codeo Norge

Dertil et stærkt team
Fast tilknyttede udviklere og freelancere i Danmark, Norge og Indien

Se mere

CODEO arbejder med et fast tilknyttet team af FileMaker Certified Developers og specialister inden for andre områder som Design og UI/UX, SEO, Microsoft Dynamics (AX, NAV, C5), e-conomic og mange andre løsninger.

Ligesom vi er specialister på nogle få områder: FileMaker, mobile virksomheds apps, web til extended enterprise for virksomheder … så foretrækker vi at bruge eksperter på de områder, vi ikke selv dækker.

Vi er stolte af vores kolleger i Indien og i Skandinavien.

Bo Sigaard
Partner, projektkoordinator og teknisk chef, Codeo Danmark

Se mere

Authorized FileMaker Trainer, FileMaker Certified Developer version 7-16.

Ansvarlig for koordinering af projekter, teknik og daglig ledelse.

Bo har stået for udvikling af en lang række projekter, herunder løsninger til international tog/vekselladhåndtering live for tusinder af tog og lastvogne – fra Nordkap til Syditalien for Euroshuttle/Hangartner. Dertil for projektsystemer til styring af tusinder af projekter i international interprisevirksomhed for RIIS Group, webløsninger og mobile løsninger. Senest har han arbejdet med skibsteknisk erfaringssystem til Maersk Line.

Bo står også for coaching af inhouse udviklere og har mange års erfaring med uddannelse og kurser i FileMaker og udvikling af virksomhedssystemer.

Thomas Alf Holmemo
Prosjektleder, Codeo Norge

Linda Kristin Sletten
Kontorleder, Codeo Norge

Jørn M. Jensen
Ansvar for kundeforhold, prosjektledelse og generell teknologi, Codeo Norge

Se mere

Seniorkonsulent / Prosjektleder
Sertifisert i FileMaker 13 og 16

Jørn har jobbet fra 2003 til nå som seniorkonsulent/prosjektleder i konsulentdelen til Qross AS som i 2013 ble skilt ut til Codeo Norge AS. FileMaker, automatisering av produksjonsløsninger ved hjelp av scripting, prosjektledelse og kundeoppfølging.

Jørn har også lang erfaring med ulike publiseringsløsninger for aviser, forlag og trykkerier.

Trond W. Madsen
Prosjektleder/Salgsansvarlig, Codeo Norge

Carsten Levin
Partner, CEO og projektansvarlig, Codeo danmark

Se mere

Authorized FileMaker Trainer, Certified FileMaker Developer i version 7-16. FileMaker Decade Professional.

Carsten er specialiseret i strategi og løsningsarkitektur, løsningsopbygning og projektering. Har derudover mange års baggrund som FileMaker udvikler.

Projektleder i INData projektet, fagredaktør i IDG og senere redaktør på Macworld Danmark.

Ekstern lektor ved IT University of Copenhagen og har/har haft ansvar for kurser i ERP (Enterprise Ressourse Planning), Udvikling af digitale og mobile løsninger og digitale forretningsmodeller m.v. Aktuelt vejleder jeg især projekter om GDPR problemstillinger.

Er standard altid godt nok

Der er rigtig mange steder, hvor standard er godt nok for alle. Og så er der din virksomheds kernekompetencer: Her skal der gøres en forskel.

Udviklingen af en virksomhedsunderstøttende løsning medfører ofte gen- og gennemtænkning af processerne og et helt nyt samspil.

Læs mere om standard versus tilrettet forretningsunderstøttelse

Nordiske Mestre i FileMaker

Vi er den største danske FileMaker virksomhed og en af de største nordiske virksomheder med speciale i FileMaker udvikling. Udover et stort antal Certified FileMaker Developers har vi mange års erfaring med systemudvikling – både i FileMaker og sammen med andre systemer.

Vi er FileMaker Platinum Partners, FileMaker Decade Professionels, Authorized FileMaker Training Center og Authorized FileMaker Resellers. Dertil er vi FileMaker Hosting Center og kan hjælpe med hosting af FileMaker løsninger og med etablering af FileMaker Cloud løsninger.

Et Codeo Projekt

Vores projekter gennemføres over flere faser. Først et uforpligtende forløb hvor behovene afdækkes, og der opstilles en allerførste skitse over en løsning.

Herefter går vi typisk ind i en mere forpligtende opstartsfase med detailbeskrivelse af løsningen, før løsningen udføres og leveres.

Efter de indledende uforpligtende forløb anvender vi en række faste projektmodeller og styrer forløbet i et projektsystem, der er fælles mellem os og kunden.

Læs mere om organisering af Codeo projekter

På tværs af platforme – eksperter i mobile apps

Vi har specialiseret os i at understøtte virksomhedsløsninger mobilt, på web og på alle platforme. Vores virksomhedsunderstøttende applikationer bruges nu i løsninger på mere end 4 kontinenter.

Se mere om nogle af disse blandt vores referencer eller kontakt os for at høre nærmere.

Eksperter i Integration

Codeo er eksperter i integration og samkøring. Vi har modeller, der fjerner kompleksiteten og sikrer integration uden afhængighed, men hvor alle systemerne opleves som et: For medarbejder, kunder og partnere. Dermed sikrer vi den bedste af alle verdener, brug af de bedste standardløsninger sammen med specialiserede virksomhedsunderstøttende apps.


Forretningsbetingelser

Se vores forretningsbetingelser og aftalegrundlag gældende for vores kundeforhold.

Læs om Codeo og persondata og beskyttelse af persondata