Codeo E-conomic FileMaker Broker

Codeo e-conomic integrator sikrer at man kun skal vedligeholde kunder, projekter og fakturaer et sted og opretter automatisk kassekladder eller bogfører færdigt i e-conomic.

Codeo E-conomic FileMaker Broker

Codeo FileMaker e-conomic integrator
Codeo E-conomic FileMaker Broker er udviklet til E-conomics REST API

E-conomic FileMaker Broker er udviklet med Claris FileMaker men kan også bruges til at integrere fra andet end FileMaker løsninger.

Problemet

Du og dine kolleger gør det samme arbejde flere gange. I registrerer hvad I gør, styrer projekter og opgaver og fakturerer også i FileMaker, men bogfører manuelt i fx e-conomic. Dobbeltarbejde og ikke mindst risiko for fejl. Og så kommer det ofte til at ligge som en belastende opgave og man kommer bagud.

Codeos løsning

Codeo E-conomic FileMaker Broker overfører og holder kunder ajour i e-conomic og sørger også for fakturering og bogføring. Modulet er udviklet til e-conomic’s nyeste version og deres REST baserede API.

Resultatet

Slut med dobbeltarbejde. Codeo E-conomic FileMaker Broker fjerner forsinkelse i fakturering og bogholderi. Tryghed for at der overføres korrekt og en stor lettelse i den daglige drift: Fokus på det der er vigtigst for virksomheden!

Kort fortalt – effektiv integration med broker


Selvstændigt modul
Codeo E-conomic FileMaker Broker er et selvstændigt modul der overfører til lige netop din virksomheds e-conomic bogføring.

Kontrolleret overførsel
Alle kontroller udføres af Codeo E-conomic Broker modulet. Jeres eksisterende eller nye løsning skal blot overføre kunder, ordrer/fakturaer o.s.v. til modulet som så sikrer korrekt overførsel til e-conomic.

Gør det selv eller få det gjort?
Codeo e-conomic integrator kræver kendskab til såvel e-conomic som til den løsning der integreres med. Løsningen kan leveres som “gør-det-selv” hvor der medfølger 3 timers undervisning til dig der i forvejen kender til det meste.
Løsningen kan også leveres som en færdig integration hvor Codeo udfører arbejdet og leverer klar til drift.

Køb eller leje
Løsningen kan købes og køre på jeres egen server eller den kan lejes og så medfølger hosting på server hos Codeo og I behøver ikke selv stå for driften.

Priser


Model 1 – Køb – kr. 12.500
I har selv den nødvendige databaseekspertise og har styr på teknikken.
Med i prisen for modulet følger evt. nye versioner de første 6 måneder, men ikke opsætningen med jeres eksisterende løsning.
Der medfølger 3 timers introduktion til brugen, online eller hos Codeo.

Model 2 – Leje inklusiv hosting kr. 1.200 pr. måned
Codeo e-conomic integrator brokermodul hostes på server hos Codeo. Hosting og adgang til modulet er inkluderet i prisen.
Forudgående opsætning af integration med den eksisterende løsning, i Filemaker eller andet, hos jer er ikke inkluderet men beskrives og aftales forud for opstarten.
Når integrationen er opsat medfølger adgang til support og konsulentbistand samt rabat på timesats svarende til Codeo Service Aftale Pro uden at man skal tilkøbe serviceaftalen.
Det er muligt at kombinere hosting med Codeo FileMaker Cloud Hosting eller Claris FileMaker Cloud Hosting

Mindste periode for leje er 6 måneder. Herefter kan der opsiges med 1 måneds varsel.

Priserne omfatter ikke licenser til e-conomic og til Claris FileMaker.