Codeo FileMaker EmailJournal

Kender du det: Emails ligger og flyder rundt omkring i den enkelte medarbejders emailprogram. Man sidder og gennemgår en sag og så skal man ind i sin egen eller andres email for at finde det der hører til sagen.

Codeo FileMaker EmailJournal

Codeo FileMaker EmailJournal indlæser email fra alle moderne emailservere, bl.a. Microsoft Exchange, Office 365, Gmail og mange andre.

Codeo FileMaker EmailJournal kan bruges helt som den er til at hente og journalisere emails. Men det er også let at integrere med eksisterende eller nye løsninger, således at man kan få vist relevante emails inde i sin løsning direkte på de enkelte kunder, projekter, opgaver o.s.v.

Problemet

Du sidder og skal have overblik over en opgave, samarbejdet med en kunde eller partner eller du vil godt vide hvad en kollega har skrevet om en sag – eller ikke har skrevet. Eller du vil vide alt hvad en enkelt kunde har modtaget fra jer eller sendt til jer. Besværligt og uoverskueligt.

Codeos løsning

Codeo FileMaker EmailJournal indlæser alle mails fra de udvalgte mailkonti eller blot dem der skal journaliseres. De gemmes i databasen med vedlagte dokumenter og alle oplysninger. Man kan enten søge og finde dem direkte i EmailJournalen eller man kan integrere det med sin eksisterende løsning og også se mails der hvor de hører til.

Resultatet

Overblik, sikkerhed og ro. Resultatet er overblik og styr på dokumentation, både der hvor det bare er rart og der hvort det er afgørende vigtigt for virksomheden. Når først man bruger emailjournalen kan man ikke forstå man har kunnet klare sig uden.

Kort fortalt – email journalisering


Selvstændigt modul
Codeo Filemaker EmailJournal kan køre som et selvstændigt modul eller kan integreres med eksisterende løsninger – typisk FileMaker løsninger.

Kører automatisk
Journaliseringen kan sættes til at køre automatisk fx hvert 10. minut.

Model 1: Hosting hos Codeo
Vi sætter løsningen op og I får adgang, I skal ikke selv tænke over drift, sikkerhed og sikkerhedskopiering. Og den kan selvfølgelig integreres med jeres eksisterende løsninger.

Model 2: Køb og kør løsningen selv
Løsningen kan købes og køre på jeres egen server. Enten som selvstændigt modul eller I kan integrere med jeres løsninger.

Priser

Model 1
Hosting
kr. 800 pr. måned
Omfatter opsætning og adgang for jer til løsningen og 1 times instruktion og oprettelse af første indlæsning.
Sikkerhedskopiering o.s.v. er inklusiv.
Anbefales til mindre datamængder op til 20 GB.
Når Codeo FileMaker EmailJournal er opsat medfølger adgang til support og konsulentbistand samt rabat på timesats svarende til Codeo Service Aftale Pro uden at man skal tilkøbe serviceaftalen.
Det er muligt at kombinere hosting med Codeo FileMaker Cloud Hosting eller Claris FileMaker Cloud Hosting

Model 2
Køb
Kr. 8.000
Prisen omfatter licens til brug af en version af EmailJournal hos jer selv til de emailkonti I ønsker at journalisere.
Dertil er der inkluderet en times konsulentbistand til opsætning og opstart.
I forudsættes selv at have overblik over jeres løsninger og server – ellers bistår Codeo også gerne med dette.
Mindste periode for leje er 6 måneder. Herefter kan der opsiges med 1 måneds varsel.
Ved køb er der ingen løbende omkostninger.

Priserne omfatter ikke de nødvendige licenser til til Claris FileMaker.